Η Γιατρός

Είμαι ιατρός χειρουργός με ειδίκευση στην μαστολογία.

Αποφοίτησα τον Σεπτέμβριο του 1986 με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα Ρουμανίας, πόλη στην οποία γεννήθηκα το 1961.

Μετά την ειδίκευση στην γενική χειρουργική και την παράλληλη εκπαίδευση μου στο μαστολογικό ιατρείο της Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, συνέχισα την εξειδίκευση μου στην μαστολογία και την περιοδική εκπαίδευση στο Ινστιτούτο Καρκίνου του Μιλάνου στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας.


Στα πλαίσια της συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης συμμετέχω στα ετήσια εκπαιδευτικά σεμινάρια μαστολογίας και επανορθωτικής χειρουργικής και αποκατάστασης μαστού στο Ινστιτούτο καρκίνου του Μιλάνου και παρακολουθώ τις εξελίξεις συμμετέχοντας στα συνέδρια, που διοργανώνονται από την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας (ASCO) και της Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παθολογικής Ογκολογίας (ESMO).

Είμαι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μαστολογίας (EUSOMA).

Δραστηριοποιούμαι επιστημονικά και επαγγελματικά στη Λάρισα από το έτος 2000 και παρακολουθώ σε επίπεδο ιατρείου με σύγχρονη κλινική και υπερηχοτομογραφική προσέγγιση πάνω από 3.500 γυναίκες με καλοήθεις παθήσεις ή καρκίνους του μαστού, καθώς και υγιείς γυναίκες στα πλαίσια του προσυμπτωματικού, προληπτικού ελέγχου.

Η δραστηριότητα μου περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επεμβάσεων της χειρουργικής του μαστού, τόσο διαγνωστικά, όσο και θεραπευτικά.